Programma

bestel CD's/DVD's

Oostsingel 1 B
3441 GB Woerden
06-27450768
info@ei-producties.nl

ei-producties organiseert elke zondagmiddag in Kunstcentrum Burgvliet een experimenteel concert door professionele musici. Deze try-outs geven de musici de kans een nieuw idee, een nieuwe weg te testen voor publiek. Na afloop vindt discussie plaats over de muziek, de idee, de intentie. De componist wordt geïnterviewd, kan een toelichting op zijn werk geven en het publiek kan vragen stellen.

De programmering behelst niet alleen muziek. Ook dichters, dansers, (video-)kunstenaars en andere avant-gardistisch, grenzen oprekkende acts worden gevraagd zich te presenteren.

Elke maand wordt een musicus, componist of kunstenaar uitgenodigd de vier (of soms vijf) zondagmiddagen te programmeren met een project of groep. Van september t/m mei komen acht artiesten aan bod.

De concerten beginnen om 16.00 uur in Kunstcentrum Burgvliet, Lange Groenendaal 46, Gouda. Er wordt één set gespeeld. De entree bedraagt € 5,00.

Elk event (en zo mogelijk het interview en discussie daarna) wordt opgenomen. Na afloop is een CD verkrijgbaar met de opnamen van die middag. Deze CD's worden geproduceerd en uitgebracht door ei-records en zijn te koop voor € 5,00. Er wordt elke maand een compilatie CD gemaakt van de beste momenten uit de reeks in die maand. U kunt zich abonneren op deze CD's. U kunt zich hiervoor opgeven: info@ei-producties.nl  of bestellen via deze website. Vergeet niet uw adres te vermelden.

 

is een initiatief van saxofonisten Ferdi Schukking en Maarten Visser. De doelstelling is:

•  een kleinschalig, intiem podium creëeren waar experimenten in de kunsten plaats kunnen vinden;

•  een platenmaatschappij, ei-records, starten die eigentijdse muziek uitbrengt;

•  ei-concerten en -festivals organiseren met grensverleggende acts;

•  discussie initiëren en stimuleren.

U kunt donateur worden! Voor € 15,00 per jaar ondersteunt u dit initiatief. Voor € 50,00 per jaar krijgt u gratis toegang tot alle concerten. Voor € 100,00 per seizoen heeft u gratis toegang en ontvangt u elke maand een CD/DVD.

 

Helaas zijn de ei-concerten beëindigd!