In december speelt pianist Jarno van Es uit Tilburg.

Op 4 december speelt hij een solo concert met vrije improvisaties geïnsprireerd op St. Nicolaasliedjes. Een CD van dit optreden is voor € 5,00 te bestellen bij ei-producties.
Op 11 december een bijzondere combinatie: theatermaker Thijsz acteert/improviseert op de pianocomposities van Jarno. Op 18 december speelt Jarno met drummer Keez Groenteman.

Jarno van Es (Hoek/Terneuzen, 1983)

Jarno heeft vanaf zijn jeugd in Terneuzen keyboardlessen gevolgd. Hij is na zijn middelbare school aangenomen aan het Brabants Conservatorium in Tilburg om daar na één jaar electronische toetsen over te stappen naar piano lichte muziek.

Op dit moment zit hij in zijn eindexamenjaar en heeft hij les gehad van o.a. Willem Kühne, Randal Corsen, Rob van Bavel en Jeroen van Vliet. Het aankomend jaar komen daar arrangeer- en compositielessen van Maino Remmers en Willem Jeths bij.

Hij heeft in verschillende funk- en rock'n roll bands gespeeld en is op dit moment actief met een discocoverband (Disconspiracy) en een modern kamermuziekensemble (Free Impulse), waarmee hij regelmatig optreedt. Ook heeft hij enkele gelegenheidsoptredens gedaan variërend van openingen van exposities voor bijvoorbeeld het Textielmuseum in Tilburg tot vrije-improvisatiesessies georganiseerd door MuziekLab Brabant onder de naam Playlab.

Enkele foto's van het optreden van Jarno met Keez op 18 december: